The Geeks Guide to World Domination

Äntligen en bok för oss nördar som inte är särskilt bra på programmering eller matte. Denna bok är för oss.

Den lär ut hur man blir helt supermagiskt grym på olika trick som kommer få omvärlden att häpna av avund.

Exempel på detta är fem trick man gör med en Slinky, hur man applicerar Pythagoras sats i verkliga situationer och absurt komplexa alternativa varianter av sten-sax-påse.

Ja, visst låter det kul!

Under här får bara äkta geeks läsa enligt lagen om Internettext:

Nej jag förstår att det inte låter kul men vad ska jag göra. Antingen måste jag läsa boken eller gå på information från vår leverantör och de har inte mycket information att ge ut. De är säkert inte geeks som du och jag och förstår inte att man måste få massa bra information innan man köper en sån här dyr bok. Men eftersom jag är ärlig mot dig nu, kan du i